Onze services

Service

Service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dat is ons motto!

Tijdelijke fiets/ verhuur

Het is mogelijk dat een door u bestelde fiets een wat langere levertijd heeft. Ook komt het wel eens voor dat een reparatie wat langer duurt dan gehoopt. 
Bikes and Boards biedt u dan de mogelijkheid, om voor deze periode gebruik te maken van een tijdelijke leenfiets.  
 
Daarnaast verhuren wij ook fietsen tegen een aantrekkelijk tarief. Er zijn zowel dames-, als herenfietsen beschikbaar, eventueel ook met kinderzitjes.

 

We also rent out bikes for a reasonable price. Both ladies,- as well as gentsbikes are available, with an optional childseat.

 

Bedrijfsfietsen

Bikes and Boards werkt samen met de meest voorkomende bedrijfsfietsplannen zoals: Nationale Fiets Projecten, Bedrijfsfietsen Nederland en het ABC Fietsplan. Uiteraard kunnen wij u ook over individuele fietsplannen adviseren. 
 
Bikes and Boards maakt al jaren fietsen voor bedrijven en instellingen, op basis van eigen en soms specifieke wensen, uiteraard met een volledig op maat gesneden servicecontract.  

 
Voor meer informatie kunt u terecht in een van onze winkels. Of u kunt online uw wensen kenbaar maken.

Reparatie

Snel even u fiets afgeven en laten repareren? Geen probleem, is het eenvoudig dan kunt u er even op wachten of even wat boodschappen in ons prachtige ...

Schaatsen slijpen

  Uw schaatsen weer als nieuw? Kom gerust langs!   ...

Verhuur

Tijdelijke fiets/ verhuur Het is mogelijk dat een door u bestelde fiets een wat langere levertijd heeft. Ook komt het wel eens voor dat een reparatie wat langer duur...
• Fietsmonteur gezocht!! Wie komt ons gezellige kleine team uitbreiden?    
Powered by: WebBuro WebBuro