BSP Sea Shepherd Limited Edition!

VAN ELKE VERKOCHTE FIETS DONEERT BSP 10% VAN DE AANKOOPWAARDE AAN SEA SHEPHERD!

Erik Wierstra is bij BSP accountmanager en verantwoordelijk voor de bijzondere projecten. Eén project dat hem na aan het hart ligt is de Sea Shepherd fiets. Deze limited edition fiets brengt BSP binnenkort op de markt en er worden er maar 300 gemaakt. “En daar blijft het absoluut bij want het moet wel een limited blijven.”, zegt Erik stellig.

Sea Shepherd, opgericht door Paul Watson, is bij de meeste mensen waarschijnlijk bekend van de serie Whale Worriers uitgezonden door Discovery Channel. Erik: “Ik hou van de zee en het strand. Ik ben opgegroeid in Friesland aan het water en die liefde zit diep. Sea Shepherd, als NGO, staat voor het verdedigen, behouden en beschermen van onze oceanen en al het leven daarin.

Daarom ligt dit doel mij erg na aan het hart. Zij hebben afdelingen in diverse landen in de wereld die merendeels gerund worden door vrijwilligers. In Amsterdam zit de enige winkel van Sea Shepherd waar ze al hun merchandise verkopen om hun missies te financieren. Daar raakte ik aan de praat met de creative director van Sea Shepherd. Samen hebben we een demomodel ontwikkeld en deze op Facebook gepost om te kijken wat de reacties zouden zijn. "Deze waren zo positief dat we besloten om de fiets ook echt te gaan maken.”

Het project is nu afgerond en de Sea Shepherd Limited Edtion is vanaf maart bij de BSP dealer te bewonderen.

Naast dat je gewoon een mooie en speciale fiets koopt, draag je ook een stukje bij aan het mooie doel van Sea Shepherd!

 

Adviesprijs € 619,--

 

https://www.seashepherd.nl/nl/